Karlskoga motordag!

Hej

I lördags var det karlskoga motordag,
det blev en väldigt bra dag och ja är hel nöjd med min "insats".
Det var väll mest att stå och svara på frågot och se allmännt glad ut,
mende tycktet jag att ja fixade riktigt bra , hih
Lät även alla små barnena provsitta och sa till dom att be mamma & pappa om en egen liten hoj,
jag var kanske inte lika poppis bland föräldrarna då ;)
Nej men de va helt klart kul att få vara med iaf!
Skulle ju upp på stora scenen med annakarin också & även det gick bra fast att ja va JÄTTE nervös.




"And once you lose yourself, you have two choices: find the person you used to be... or lose that person completely."


with all of my heart Ronja Luff ♥

That special one,

- is not you.

Dagen har varit ganska lång åh ganska så tråkig. Har varit trött åh skrattat åt det mesta faktiskt.
Vilket iofs är bra men de jag ville komma fram till var att det inte hänt så mkt idag helt enkelt.
Skolan var som vanligt, hade iaf rätt kul med lillalinn (A) men de har ja alltid med henne ! 
efter skolan vart de upp till Gelleråsen och träffa Lena,
 hon var nämligen Ronjasjuk! hihi inte många som är de.
Så pratade vi iaf lite om lördagen och jag tror verkligen att de kommer bli en bra dag,
först motordagen, sen grillkväll med massa folk nere vid espenäs.
Ser fram mot en bra dag så hoppas mina förväntningar inte är för höga. heh
Imorgon blir de nog tivoli med Carrro och hennes lillasyster Alva

Nu på onsdag börjar Onsdagsträningarna på banan! Det är helt sjukt va ja längtar efter att få komma igång.
känner att jag har för mkt fritid, även om ja skulle behöva dubbelt så mkt egentligen ! haha
Imorgon är det bara 13 dagar kvar tills starten går av stapeln på anderstorp & juniortruppen flyger iväg på de första racet för iår !  SE UPP FÖR OSS hihi


"When life comes rushing at you from our of the darkness, who will you choose to face it with? Will it be someone you trust? Will they be wise? And will their love for you help them to guide you to the light? Or will they lose their way in the darkness? Will they make noble choices? Or will that person be someone untested, someone new? Life comes rushing at you from out of the darkness, when it does -- is there someone in your life you can count on? Someone who will watch over you when you stumble and fall? And in that moment, give you the strength to face your fears alone?"


With all of my heart Ronja Luff ♥


Start of something new!

Händer så mkt i mitt liv just nu att jag glömmer bort att skriva, och eftersom jag sagt att det bara ska stå bra & glada saker i bloggen vart det skriv uppehåll en stund. Jag har kommit fram till att om ni vill läsa om mig och mitt liv får ni läsa både de bra & det dåliga. Allt eller inget, som de så vackert heter.

Back to reality, Säsongen är ju i fullrulle. Vilket är jätte kul! Har längtat hela vintern efter att få sätta mig på hojjen och åka ut åh BARA tänka på de jag gör just då, nästa kurva åh vad som kommer efter den. Inte på skolan, och allt annat som snurrar i huvet. När jag väl är där ute så släpper jag allt åh bara finns i nuet.. Det är bland de bästa som finns. Jag menar inte att jag ska släppa skolan nu när säsongen börjar, inte alls.. Men dom dagar jag är på banan och kör, då kan jag släppa (ursäkta språket) skiten helt. För just nu är jag nog den mest skoltrötta människan i hela universum, eller iaf i karlskoga !!  hehe Fast jagger inte upp för de, det är ju bara en månad kvar snart..  Men fyskutton för dom som säger att vi som går i skolan har de bra,om vi har de bra vill jag aldrig börja jobba åh detsutom börja om lågstadiet, för då hade man de bra.. haha

UPDATE om racingen 2009: Det har ju precis dragit igång, men  har hunnit med ganska så mkt endå.
Det första iår var ett Träningsläger på hemmaplan. Det var stockholmaren Stefan Karlsson från roadracing fabriken som hade fixat tillsammans med papap mike! Vi var uppdelade i tre grupper, en friåknings grupp, en grön grupp som var mer nybörjare, och sen min grupp den gula åh vi hade alla vart med på kursen året innan åh körde lite fortare än gröna.
inom den gula gruppen som innehöll kanske max 20 förare så delades vi upp i mindre grupper. Dom små grupperna fick en föråkare att hålla sig till och lyssna på under dom tre dagarna. Föråkarna åkte och kollade lite vad vi kunde förbättre och gav oss en massa tips. Jag skulle kunna rabbla upp alla saker vi lärde oss , men de är egentligen oviktigt, de viktiga att berätta är att jag faktiskt lärde mig saker som jag kommer ha mkt nytta av iår och utvecklade mig som förare!
Hojen är just nu på dekaltrimmning så att alla sponsorerna som ska ha plats på hojen får sin plats. Och jag kan ju även säga att jag har INTE glömmt bort et, biljetterna kommer, jag lovar , men dom är inte klara än, men vi är på väg gott folk, vi är på väg !
Nu ihelgen så ska jag och Team kompisen Annakarin Karlsson vara med på Karlskoga Motordag åh ställa ut våra motorcyklar. Tror de kommer bli riktigt bra, rycktas om bra väder, åh med bra väder kanske de kommer mkt folk!?



Citat ur tv serien ONE TREE HILL
"You ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background?
It makes you wonder how many strangers have pictures of you, how many moments of other peoples lives have we been in, we're we a part of someone's life when their dreams came true, or were we there when their dreams died.
Did we keep trying to get in, as if we were somehow destined to be there, or did the shot take us by surprise.
Just think, you could be a big part of someone else's life, and not even know it."


with all of my heart  Ronja Luff

RSS 2.0